Vispa ihop cream cheese med kakao, sötning och vaniljpulver med elvisp. Jag följer en gammal klasskamrat på instagram som har så mycket bra recept och fina bilder på både mat och godsaker a’la Lchf och det var just här jag fick inspirationen att ikväll testa denna
Jag är inte så mycket för kakor, baka och sötningsmedel. Det önskades morotskakak på brunch-buffén igår, och då letade jag upp ett LCHF morotskaka på nätet
Vispa ägg och sötning riktigt vitt och pösigt med elvisp. Relaterade Mjuk pepparkaka LCHF. *Vad gäller sötning så får var och en använda det som passar bäst efter den egna hälsan och önskemålen
1 ½ msk sötströ. 1 ½ msk sötströ. Jag gillar mazarinkaka och jag gillar kladdkaka. Får jag presenetera en gammal favorit som är en blandning av de båda
extra sötning. extra sötning. Jag tycker smaken lätt kan bli för bitter om ingen sötning alls tillsätts, och därför häller jag i ca 1 msk sötning (typ sötströ/sukrin gold)
En liten god sötsak efter maten som inte skall vara för mäktig. LCHF Dessert med bakad chokladkaka, vaniljapnnacotta, blåbärs mousse, blåbär och torkat blåbärsströssel
Vispa ägg och sötning poröst. 3 msk sukrin eller annan sötning. Börja med kakan. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ner mandelmjöl, kokosmjöl och det smälta smöret
2 msk sötströ. 2 msk sötströ. Chokladpastej. Ingredienser. 115 g Philadelphiaost. 100 g vispad grädde. 200 g mörk choklad av god kvalité, gärna smaksatt
Detta var godaste lchf-efterrätten på länge och jag längtar tills jag ska göra den igen. Den är supergod att servera med lchf-hallonglass men det är lika gott att bara servera grädde och hallon till fondanten