Svartvinbärs chutney. Passar bra till grillat lamm, vilt och nötkött. 4 dl. 2 gula lökar, finhacka 400 g svarta vinbär 1 tsk hel anis 1 msk rapsolja 1 dl strösocker 2 dl rött vin 2 msk rödvinsvinäger ½ tsk salt 1 krm svartpeppar Fräs lök, vinbär, anis och rapsolja i 5 Carinas Mat och Prat
Rabarberchutney – recept 600 g rabarber, skivade i centimeterstora bitar. 2 rödlökar mittkok.expressen.se
Rabarberchutney med chili och ingefära 1 gul lök, skivad 1 klyfta vitlök, skivad 25 g färsk ingefära, riven 1 röd chilifrukt 1 vaniljstång 400 g rabarber, i bitar 1 äpple, i mindre bitar 1 dl honung salt www.koket.se
Hjortronmarmelad med citron och rosmarin Ingredienser Portioner. 3 dl 1 kvist färsk rosmarin 250 g hjortron 2 dl syltsocker 1 citron Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Nytt recept: Rabarbersylt Skölj rabarbern. Skala om den är grov. Skär rabarbern i ca 2 cm breda bitar och lägg i en kastrull. Häll på syltsockret Recept på god mat till vardag och fest.