Mina favoriter

Mina favoriter

  • 7 Recept
Mina favoriter
Höstgryta med öl och kantareller

Höstgryta med öl och kantareller

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st fläskfilé(er) 2 msk kalvfond 5 st enbär , krossade 1 tsk soja , kinesisk 2 dl Öl , bayerskt 1 msk vetemjöl 1 odefinierad svartpeppar , krossad 1 odefinierad flingsalt 0,5 dl lingon , rårörda 1 odefinierad smör 200 gram färska trattkantareller 1 st purjolök(ar) 2,5 dl grädde Sallad 0,5 st rödlök(ar) 1 odefinierad salt 2 st äpple(n) , syrliga 300 gram vitkål 1 odefinierad olivolja 1 odefinierad vinäger Tillbehör 400 gram tagliatelle Köp receptet Näringsvärde Kcal
Mustig gulasch i lergryta

Mustig gulasch i lergryta

Skala och hacka löken grovt och lägg i grytan tillsammans med köttet. Skala och skär potatisen i skivor eller bitar
Libanesiskt tunnbröd

Libanesiskt tunnbröd

Blanda ingredienserna tillsammans, arbeta ihop degen. använd handflatan och pressa degen med rörelser brot från dig tills den är slät
Plommonpaj

Plommonpaj

Kör mjöl och nötter i matberedaren med kniven monterad till smulor. Tillsätt socker, smör och ägg och kör till en fast smet
Majsbröd - Corn Bread

Majsbröd - Corn Bread

Ugn 230 grader. Vispa ihop ägg och mjölk. Blanda samman de torra ingredienserna i en skål. Blanda de torra ingredienserna i ägg och mjölkblandningen