Trots detta ville jag ändå testa denna populära sallad. Eftersom coleslaw brukar rekommenderas som tillbehör till en hel drös av spännande maträtter, så kommer denna sallad nog att dyka upp på matbordet fler gånger i framtiden
Strimla vitkålen med en osthyvel och lägg alltsammans i en skål. Koka upp olja, vitvinsvinäger, vatten och kryddorna och låt koka ca 2 min, häll den heta blandningen över vitkålen och dra några tag med svartpepparn över kålen
Ingredienser Portioner. 4 ca 400 g svartkål 1 lök 1 stor vitlöksklyfta 1 msk olivolja 1 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl vispgrädde 1/2 dl finriven parmesanost salt och svartpeppar 1 dl pumpafrön Till servering potatis gnocchi rökt skinka Lägg till i inköpslistan
Ikväll ska några kompisar komma hit och vi ska bjuda på pulled pork med goda tillbehör. Bla coleslaw, picklad rödlök och en salsa som du får receptet på här