Mat till högtider

Mat till högtider

Klassisk Janssons Frestelse

Klassisk Janssons Frestelse

Skala potatis och skär den i tunna strimlor för hand, på mandolin eller i en matberedare. Se till att det är potatis överst och i botten
Laxrullar med Cantadou Pepparrot

Laxrullar med Cantadou Pepparrot

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 8 skiva(or) rökt lax 125 gram färskost , Cantadou Pepparrot 1 odefinierad mjölk 1 odefinierad frissésallad 1 odefinierad citron(er) 1 odefinierad dill Köp receptet
Gubbröra med matjessill

Gubbröra med matjessill

4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 1 burk matjessillfilé (à 200 g) 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt svartpeppar Till servering gärna knäckebröd Lägg till i inköpslistan