Italiensk köttfärspaj. Fyll upp pajskalet med fyllningen ( blir det mycket vätska i botten av stekpannan kan du skippa just det) Skiva mozzarellan och strö över toppingen och ställ in i ugnen i cirka 30 – 35 minuter tills pajen fått vacker färg Carinas Mat och Prat
Krämig köttfärspaj med grönpepparPajdeg. Varva färsröra och äggsmet i pajskalet, med äggsmeten överst. Ta ut pajen. Krydda med flingsalt och servera till pajenmittkok.expressen.se
Italiensk paj Häll halva fyllningen i pajbottnen. Pajdeg. Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta ihop smör och mjöl med fingrarna receptcentralen.se
Italiensk paj Förutom denna italienska paj så gjorde jag en morotspaj som jag ofta gör. Pajdeg. Blanda ingredienserna till pajdegenAnnikas Bakery House
Tacopaj, den bästa och godaste Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg. Den här tacopajen är den bästa, godaste jag vet Lindas Matstuga