Paj

Paj

  • 7 Recept
Italiensk köttfärspaj.

Italiensk köttfärspaj.

Fyll upp pajskalet med fyllningen ( blir det mycket vätska i botten av stekpannan kan du skippa just det) Skiva mozzarellan och strö över toppingen och ställ in i ugnen i cirka 30 – 35 minuter tills pajen fått vacker färg
Krämig köttfärspaj med grönpeppar

Krämig köttfärspaj med grönpeppar

Pajdeg. Varva färsröra och äggsmet i pajskalet, med äggsmeten överst. Ta ut pajen. Krydda med flingsalt och servera till pajen
Italiensk paj

Italiensk paj

Häll halva fyllningen i pajbottnen. Pajdeg. Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta ihop smör och mjöl med fingrarna
Italiensk paj

Italiensk paj

Förutom denna italienska paj så gjorde jag en morotspaj som jag ofta gör. Pajdeg. Blanda ingredienserna till pajdegen

Tacopaj, den bästa och godaste

Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg. Den här tacopajen är den bästa, godaste jag vet