Lägg potatis, champinjoner, gul lök, vitlök och paprika i Crock-Poten eller i en gryta att ställa i ugnen, salta, peppra, ha på rosmarin och vänd runt allt
Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan. Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Ställ in lergrytan med steken i en kall ung, vrid upp till 175 C och låt stå i ca 2 timmar
Hacka de gula lökarna och lägg de i botten på lergrytan. Blötlägg lergrytan i minst 15 minuter. Blanda alla ingredienser till såsen, och låt dra minst 30 minuter
Varva potatis, lök , grönsaker och kryddor i lergrytan. Lägg lergrytan i blöt i kallt vatten minst 15 munuter. Ta ut och ställ lergrytan på ett underlag och låt vila ca 10 minuter
Gnid in köttet med kryddorna och lägg sedan ner i den blötlagda lergrytan. Blötlägg lergrytan i ca 15 minuter. Ställ in lergrytan med steken i kall ugn, vrid upp till 175 grader och låt stå i ca 2 timmar
Börja med att lägga lergrytan i blöt i minst 15 minuter. Skåra falukorven i skivor ca 3 cm som håller ihop för att stoppa i äppelskivor, ungefär 5-10 mm tjocka
Denna gång blev det en helt bit högrev som jag stoppade in i lergrytan. Som allt annat man gör i lergryta tycker jag men jag tänkte dela med mig av hur jag gjorde denna
Jag gillar verkligen min lergryta så smidigt och gott. Häll över i lergrytan. 600 gram lövbiff i strimlor2 morötter i slantar1 purjolök i skivor2 hackade vitlöksklyftor2 msk gul curry1 tsk sambal oelek1 hackad röd chili1 msk japansk soja2,5 dl grädde1,5 dl mjölk1,5 dl vatten1 köttbuljongtärningsalt svartpepparsmör till stekningenLägg lergrytan i vatten i 20-30 minuter innan den ska användas
När den är klar, häll av stekskyn i en gryta och ställ in lergrytan i ugnen. Sätt ugnen på 200 grader och blötlägg lergrytan 20 minuter. Sätt ugnen på 200 grader och blötlägg lergrytan 20 minuter
P. o. r. t. e. s. k. i. l. g. y. a. ♥. 0. S. v. 1. 2. F. b. u. -. 5. ,. 7. R. c. p. V. d. I. n. h. ö. m. f. ½. j. å. /. G. ä. B. 3. 4. T. K. 6. L. H. 8. (. ). 9. z. N. E. U. D. k P. k g. d l