Gör så här. Hetta upp en tjockbottnad gryta. Häll i rapsoljan och låt denna bli het. Lägg i kött, timjan, rosmarin, svamp, lök och morötter, bryn ca 5 min till det fått fin färg
Chutney med sting. En riktigt mörk och regnig dag passade fint till lite roligt kökspyssel. Det blev en chutney på några askar plommoncocktailtomater, med fräsch syra från citron och hetta från chili
Otroligt gott. 600 gr Vildsvinsfärs400 gr trattkantareller (förvällda)1 gul finhackad lök200 gr mjukost, naturell1 ägg1 dl ströbrödnågra tag med kvarnen med ChiliexplosionSaltlite grovmalen svartpepparVitpeppar3 morötter1 palsternacka1 gul lök i klytor
För 6 personer. Ingredienser. 800 g Hjortfärs 1 ägg2 vitlöksklyftorca 2 tsk salt2 krm svartpeppar + lite till ostblandningen6 soltorkade tomater i olja, finstrimlade/hackade1-2 msk färsk timjan, finhackadNågra droppar olja från tomatburken125 g fetaost1 tsk olja vid behov till fetaostfyllningen