gourmet

gourmet

  • 4 Recept
Surdegsbaguette

Surdegsbaguette

Dessa bröd tar lång tid på sig att bli klara, 2,5 -3 dagar får man räkna med. Receptet är hämtat från Pain de Martin och utgår ifrån ett ciabattarecept, men funkade superbra till baguetter
Isterband i ugn

Isterband i ugn

För ett tag sedan så fick jag frågan vad som är min favoriträtt. Efter en stunds funderande svarade jag att jag inte kunde svara på den frågan
Engelska scones

Engelska scones

Till ca 8 personer 7½ dl vetemjöl ½ tsk salt 1½ tsk bakpulver ½ dl råsocker 125 g kallt smör 1 st ekologiskt ägg 2 dl mjölk 3% Garnering ekologiskt ägg, vallmofrö (alt
Inkokt makrill med ättika

Inkokt makrill med ättika

Rensa fisken och ta bort huvud och fenor. Skölj. Skär den i 3 cm tjocka skivor. Koka upp lagen och lägg i fiskbitarna och låt sakta koka i 10 minuter