Soppa är underskattad mat. Det är så lätt att variera en soppa och att improvisera fram olika smaker. Även den enklaste soppa kan bli en festmåltid om den serveras med ett riktigt gott bröd, lite smör och en god ostbit
Soppan är väldigt enkel att göra och smakar oerhört gott. Den här soppan innehåller ungefär 250 kcal/portion (25g protein, 16g kolhydrater och 9g fett)
Och för att fortsätta lite på höst temat så tänkte jag koka soppa idag. Hedvigsoppa. Koka upp soppan. Lägg i vitkål och potatis i soppan och koka vitkålen mjuk men inte längre
Så idag blev det en billigare hemlagad och kryddig köttfärssoppa med rotgrönsaker. Den här soppan blir troligen ännu bättre imorgon då den får stå till sig lite
Soppa stog det på menyn idag och soppa vart det. En matig höstsoppa kalar jag den. Till soppan gjorde jag ostchipsflarn i ugnen gjorda på tre stycken olika ost snuttar som låg och skräpade i kylen