Chatarinas kokbok

Chatarinas kokbok

  • 4 Recept
Morotsbröd till bakmaskinen

Morotsbröd till bakmaskinen

Morotsbröd till bakmaskinen, 900 gram. 310 ml vatten. 2 msk smör. 520 g siktat dinkelmjöl. 70 g rivna morötter
Yoghurtbröd till bakmaskin

Yoghurtbröd till bakmaskin

Häll i alla ingredienser i bakmaskinen. Program. normal/basic. 1 1/3 tsk torrjäst. 3 dl lantbrödsmjöl. 1 dl grovt rågmjöl
Formbröd , bakmaskin

Formbröd , bakmaskin

Blanda allt. Program Normal. Vikt ca 650g. 1,5 tsk torrjäst. 5 dl vetemjöl. 2 dl rågsikt. 5 tsk salt. 1 msk smör. 5 tsk kummin
Italienskt bröd

Italienskt bröd

Blanda allt i degbunken. Välj program. Standard / basis 1 - 1 1/2 tsk torrjäst. 7 dl vetemjöl. 1/2 dl finriven parmesan ost