Kyckling

Kyckling

  • 3 Recept
Krämig italiensk kycklinggratäng

Krämig italiensk kycklinggratäng

Skeda såsen över kycklingen i formen. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 3 dl utspädd kycklingbuljong. 8 kycklinglårfiléer med skinn flingsalt och nymald svartpeppar 10 soltorkade tomater i olja 1 klyfta vitlök 0,5 röd chili utan kärnor 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano 3 dl utspädd kycklingbuljong 1,5 dl vispgrädde 1 dl parmesan, fint riven
Apelsinkyckling med chili

Apelsinkyckling med chili

Salta kycklingfiléerna och bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Låt kycklingen koka på svag värme ca 10 minuter
Apelsinkyckling med couscous

Apelsinkyckling med couscous

Koka upp vatten till couscousen och blanda i kycklingfond. Skär kyckling i tärningar och purjolök i strimlor