Middag

Middag

  • 5 Recept
Snabblagad middag med koreanska smaker

Snabblagad middag med koreanska smaker

Eller varför inte boka bord och avnjuta en middag där. Just nu är jag inne i en asiatisk period vad det gäller mat, framförallt koreansk mat
Parmesangratinerad kyckling på grönkålsbädd

Parmesangratinerad kyckling på grönkålsbädd

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köp hem 125 gram grönkål 600 gram kycklingfilé(er) 100 gram parmesanost 1,5 dl vispgrädde 0,5 st citron(er) Från ditt skafferi 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 msk olivolja 1 msk kycklingfond 3 dl basmatiris , 4 port Köp receptet Näringsvärde Kcal
Kycklinggryta med blomkålsris

Kycklinggryta med blomkålsris

Hacka löken och pressa vitlöken. Fräs i smör. Skär kycklingköttet i små bitar och lägg i stekpannan. Stek ett par minuter och tillsätt sedan crème fraiche, curry och gurkmeja