Smördeg på rulleKetchup i i bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTryck till dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor
Koka upp fett och vatten. Rör i mjölet med en kraftig visp till smeten släpper ifrån kanterna. Obs. Rör / vispar man för länge så faller dom ihop istället för att puffa upp sig
Det blir cocktailparty i Skatboet inkommande lördag och nästan hela veckan har bestått av minutschema för att få inklämt alla förberedelser, vårfester, klippning, fotbollsträningar, jobb och så förstås packning inför Greklandsresan
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
Otyget med chipsätandet har fått vårt kära Folkhälsoinstitut att åtskilliga gånger höja ett förmaningens finger och beskäftigt läxa upp oss mindre vetande medborgare om det olämpliga i att undergräva vårt välbefinnande med sådan skräpföda