Baka

Baka

  • 8 Recept
Dadelbollar / Raw tryffel

Dadelbollar / Raw tryffel

Tryffel. 10 st Färska dadlar1 msk Kakao1 msk KokosoljaEn nypa Salt. Smaksättning (välj en). 1 krm av varje Pepparkakskryddor (kanel, mald nejlika, ingefära, muskot)1/2 tsk Lakritspulver2 tsk eller efter smak Kakao
Biscotti med mandel, citron och vit choklad

Biscotti med mandel, citron och vit choklad

Jag passade på att baka biscotti som vi kunde käka under tiden vi jobbade. Idag städade jag och mina kollegor lagret på jobbet inför den kommande julen och det är ett arbete som kräver en jämn sockernivå i kroppen
Kardemumma skorpor

Kardemumma skorpor

Ställ tillbaka plåten i ugnen och låt stå i eftervärmen tills skorporna är genomtorra och knapriga. Jag hittade ett recept i Monica Eisenmans bok "Två Systrars Söta" och de här receptet kallar hon för Mormor Gretas kardemummaskorpor och att de blev en favorit hos deras kunder på deras cafè och ja kan förstå varför
Möra skorpor

Möra skorpor

När degen jäst baka till små runda bullar och grädda i 250 grader tills de fått en ljusbrun fin färg
Leilas lchf knäcke

Leilas lchf knäcke

Leilas lchf knäcke. 2 plåtar. 200 g solrosfrön. 1 dl hela linfrön. 1 dl sesamfrön. 2 dl pumpakärnor. 2 msk fiberhusk
Grova rågkakor

Grova rågkakor

) Varsågoda, börja baka. Receptet ger dig fyra stycken grova rågkakor. Ett grövre bröd som mättar gott och sitter som ett smäck vid frukostbordet