Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Ta ut bröden och lägg på galler. Imorgon är det Brunchens dag, så passa på att göra dessa goda scones. Scones gör man enkelt och snabbt då degen görs på bakpulver så man slipper jästiden
Som de flesta bakpulverbröd så smakar detta bröd allra godast nybakat. Arbetsinsatsen blir drygt 5 minuter och efter det behöver brödet 10 minuter i en het ugn för att gräddas och få fin yta. Platta till så det blir ca 1 cm tjocka brödkakor
Sänk värmen under gräddningen och reglera den så att bröden inte bränns. Lägg bröden i en hög och låt dem svalna under en bakduk, då håller de sig mjuka
Varje år bakar min mamma dessutom bröd som ser ut som kräftor. Jag tror jag har stått för brödbaket en enda gång under dessa år, men det är mamma som är brödmästarinna i familjen