I helgen har jag haft det trevliga nöjet att få göra en bröllopstårta till ett par från trakten. Själva tårtan var fylld med hallon och svartvinbärs-mousse och täckt med marsipan
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
Jag bytte ut dock ut denna mot samma mängd av en av våra favoriter, Quorn färs. Här om dagen recenserade jag Mattias Kristianssons nya fantastiska kokbok, Vego hela dagen
Fredag och idag kanske ni är sugna på pizza. Godaste pizzan är ju faktiskt den du gör själv och har du aldrig prövat den här LCHF-varianten så tycker jag du ska göra det