Hallåååå fina ni. Idag kommer ett riktigt pangrecept som jag bara måste dela med mig utav och absolut tycker att ni ska prova på inom en väldigt snar framtid
1. Koka upp pastavatten. 2. Kyckling. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och stek strimlorna på medelhög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta och blir genomstekta
Foto. Karin / bevemrs blogg. Sportlov, lediga dagar och besök i saltvattenbadhuset. Matsäcken är viktig och krämiga mackor med kyckling och sallad känns lyxigt
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga