Vaniljkräm. Publicerat. 2015-05-22 Klockan. 21. 01. 14 | Kategori. Fyllningar. | Kommentarer (1). Många gånger har jag gjort vaniljkräm, men jag har aldrig varit sådär riktigt nöjd med den
Har regnat hela förmiddagen och även en del av eftermiddagen och vad passar inte bättre då än att passa på att baka lite, blev lite chokladbollar, havrebollar, jordgubbssylt och tekakor
Chokladbollar, kokosbollar, negerbollar, havrebollar. Kärt bakverk har många namn. Vad kallar ni dem. Receptet är ur boken Sju sorters kakor, tidigare har jag bakat enligt receptet som finns på havregrynspaketet
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Inte så konstigt kanske, nästan alla mina kollegor (inklusive David) har varit hemma i omgångar och det sprids lätt när man jobbar i en miljö där man ständigt träffar människor och där man tar i hantlar, maskiner och utrustning som hundratals andra tagit i