Stekt ankbröst med apelsinsås Igår hade vi lilljulafton med min mamma som inte kommer kunna följa med oss ner till Skåne där vi kommer fira jul Erka Perkas Kök
Örtbakad kalkonfilé med potatiskaka Potatiskaka. Skala potatis och skiva den tunt. Blanda hackad persilja, hackad vitlöksklyfta, timjan, salt, peppar och riven ost Matklubben.nu
Sotat Ankbröst med syrlig apelsinsås, confiterad rödlök och haricots verts_del av nyårsmenyn Om du tillagar denna rätt som en del av nyårsmenyn så räcker det med ca 75-100g ankbröst som max. Är den som en del av en huvudrätt så brukar man säga att ett ankbröst räcker till två stora portioner Manfreds Mattorg
Fläderpannacotta med jordgubbssås Allt jag lagar går igenom mina tankar med om man kanske kan blanda i lite fläder. « Tillbaka till bloggen Delikatessboxen
Kalkonfilé Kalkon är en favorit som man sällan kan äta om man man inte lätt slänger in en 4 kilos fågel i ugnen MatSkap