Mina favoriter

Mina favoriter

  • 3 Recept
Mina favoriter
Dillkött à la Per Morberg

Dillkött à la Per Morberg

Dillkött à la Per Morberg. 4 port. 500 g kalvbog/nötgrytbitar1 gul lök1 purjolök (det vita)1 morot2 st lagerblad10 st vitpepparkorn1 kvist timjan3 tsk salt2 dl gräddedillreduktionidealmjöl1 dl grovt hackad dill till såsenDillreduktion
Brioche - bra till burgaren

Brioche - bra till burgaren

Läste på några olika sajter att just brioche skulle vara bra att använda som hamburgerbröd. T ex skrev foodjunkies om det och det är därifrån jag har lånat receptet
Gräddstuvad Kycklinglever med Äpple och Lök

Gräddstuvad Kycklinglever med Äpple och Lök

Gräddstuvad lever till höstmiddag Kycklinglever är väldigt billig, god och nyttig mat. Det är tyvärr inte så många som äter den idag, men jag tycker det är väldigt gott