*garnera ev med lite extra skaldjur och dill ca 2veckor se. Hej alla läsare. Så glad jag blir att se ni är inne och besöker bloggen fast jag inte haft tid för bloggande på ett tag
I början av veckan kom en vän över med två stora kassar mat. Wow vilken överraskning. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härlig energi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Lägg skaldjuren (är skaldjursmixen fryst ska den först tina och få rinna av) på en smord plåt (eller direkt i smorda portionsformar), strö över bröd, lägg på vitlök och krydda med salt och peppar
Jojominsann, nu har Mårtenssonarna gått på sommarsemester kan ni tro. Eller egentligen så börjar den ju först på måndag "på riktigt", men eftersom vi som vanligt är lediga på fredagarna så börjar ju vår ledighet redan idag
När jag äter halloumiost brukar jag för det mesta bara äta den som den är lixom, blanda ner den i ngn god sallad och då gärna med avokado, kyckling och krutonger som jag har gjort tidigare