Mina favoriter

Mina favoriter

  • 15 Recept
Mina favoriter
Svamp- och skinkpaj

Svamp- och skinkpaj

Finfördela matfettet i mjölet till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta raskt ihop allt till en deg
Snickers

Snickers

1. Blanda jordnötssmör, sirap och socker i en kastull och koka upp. 2. Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt cornflakes, vaniljsocker och riven kokos
Kardemummabullar med mandelmassa

Kardemummabullar med mandelmassa

20 bullar. 2½ dl standardmjölk. 25 g jäst för söta degar. ½ dl socker. 75 g smält avsvalnat smör. 1 uppvispat ägg
Muscovadokakor

Muscovadokakor

Blanda samman samtliga ingredienser i en skål och arbeta samman till en deg. Dela degen i fyra bitar som rullas ut till långa stänger
Mandelkrokar

Mandelkrokar

​Fantastiskt lättgjorda och goda klassiker. Perfekt till finaste kaffekalaset. Frasiga och mjuksega med massor av mandelsmak
Fröknäcke med chiafrön – mums!

Fröknäcke med chiafrön – mums!

Hej på er. Idag har jag haft mammafrukost här hemma. Denna underbara veckovisa aktivitet startade vi med när vi var mammalediga förra gången, 2,5 år sedan, och som tur är är samma gäng hemma den här gången också
KLASSISKA MÖRDEGSKEX

KLASSISKA MÖRDEGSKEX

INSTRUKTIONERSätt ugnen på 200 grader. Arbeta snabbt ihop alla ingredienserna till en deg. Knåda inte för mycket
Nattjästa frallor

Nattjästa frallor

2016-02-08 18. 17. 00. Nattjästa frallor. Kategori. bröd. 1/4 pkt jäst5 dl kallt vatten. 1/2 msk salt1/2 dl rapsolja10 dl vetemjöl10 torkade aprikoser, grovhackade2 msk linfrö2 dl grahamsmjöl
Dumlefluff

Dumlefluff

Dumlefluf är enkelt att göra och smakar himmelskt gott som fyllning i tårtor, cupcake frosting eller servera den som den är med ex bär

Kycklingrullader a´la Leif Mannerström

Dessa har jag vealt göra ända sedan jag först såg hans reklam på TV, det ser så himla gott ut. Men vid varje nya veckomeny så har jag glömt bort att leta reda på det, ja tills nu vill säga för nu kom jag ihåg
Vörtbröd

Vörtbröd

Jag gräddade i ca 13 minuter då var mina färdiggräddade. Vörtbröd har jag aldrig bakat tidigare men det gick bra och jag tycker det här receptet passade mig