Kyckling i sötsur sås – precis som på restaurang!! Barnen älskade maten och tog flera portioner. Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar Bambi
Flygande Jakob Strimla kycklingfilé och bacon. Hetta upp en stekpanna och stek kyckling- och baconbitarna på medelstark värme tills filén fått fin färg Matklubben.nu
Flygande Jakob Så här gör du. Börja med att starta ugnen, 225 grader. Strimla och stek baconet knaprigt i en het stekpanna, låt fettet rinna av i en trådsil Touchoftaste
Kycklinggratäng med blomkålsris Jag använde denna gången spenat, paprika, squash och små tomater. ett gäng körsbärstomater. Tillsätt oliver, spenat och tomaternaMat och odla
Risotto med räkor, gott och enkelt att göra Dags att damma av ett gammalt recept som jag gjorde i början utav min kostomläggning, nämligen risotto med räkor En blogg om LCHF/KETO och träning