Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter

Dubbelmarinerad oxfile

1. 2 dagar innan festen, blanda ingridienserna till marinad 1. Lägg den hela putsade filen i dubbla plastpåsar
Dubbelmarinerad oxfilé

Dubbelmarinerad oxfilé

Blanda ingredienserna till marinad 1. Lägg filén i dubbla plastpåsar och slå över marinaden. Marinera ca 3 timmar
En klassiker

En klassiker

Ett av de där bästasterecepten som håller. Ett av Allt om Mats mest efterfrågade. Vinnare av "Sveriges fem bästa recept" 1990
Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket