Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Här kommer en trött och lycklig söndagshälsning från mig. Det har varit en händelserik helg med stickdagen igår och en hel massa andra trevliga saker idag
1 skivad purjolök fräses i 2 msk olja1 kuvert saffran strös över löken1 vitlöksklyfta pressas i1 brk krossade tomater hälles över fräset1½ l vatten tippas i, ha sedan i3 dl grädde och3 st fiskbuljongtärningar och1 tsk timjan1 tsk dragon1½ tsk salt2 krm svartpepparLåt detta koka under lock i 10 min, lägg sedan i 400g torskSjud soppan i ca 8-10 minOm man vill festa till det lite så häller man i 1 dl vitt vin, vill man har mer vinsmak så häller man i mer vin