Mina favoriter

Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter
Grahamsbullar med linfrö och russin

Grahamsbullar med linfrö och russin

Den vätska som blir kvar efter att man har hällt av fil, eller yoghurt, kallas vassle, och den passar perfekt att använda som degspad när man bakar bröd
Groddning av Mungbönor!

Groddning av Mungbönor!

Jag har nu testat att grodda mungbönor själv, och det var inte alls svårt. Det tog 3 dagar för munbönorna att bli så här fina groddar
Kräftsoppa med morötter

Kräftsoppa med morötter

Så, nu blir det kurera sig, alvedon och sömn är mina bästa vänner nu. Bjuder på ett recept på min goda kräftsoppa som jag gjorde i helgen
Fläskfilé i pepparsås

Fläskfilé i pepparsås

Skär fläskfilén i skivor. Kärna ur och strimla paprikan. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Salta