vecka 3 USA

vecka 3 USA

  • 2 Recept
Amerikansk pecanpaj

Amerikansk pecanpaj

180 g vetemjöl (3 dl). 200 g pekannötter (3 dl). 165 g ägg (3), rumstempererade. 210 g farinsocker (3 dl). 30 g vetemjöl (0,5 dl). Kavla på en mjölad arbetsyta ut degen så den blir 3–4 mm tjock. Ställ in i frysen 35-40 min. Grädda mitt i ugnen tills pajen fått en fin gyllenbrun färg och känns fast, cirka 25-30 min. Dela på Twitter 180 g vetemjöl (3 dl). 200 g pekannötter (3 dl). 165 g ägg (3), rumstempererade. 210 g farinsocker (3 dl). 30 g vetemjöl (0,5 dl)
Amerikanskt inspirerad grillmiddag

Amerikanskt inspirerad grillmiddag

På spisen räcker det att köttet kokar i 2-3 timmar innan det glaseras. För min del har verkligen långkokstiderna börjat