Halloween närmar sig och självklart måste jag baka och framför allt garnera något läskigt. Varje år måste jag prova något nytt och i år blev det jordhögar med krälande maskar, eller är det kanske chokladmuffins med smulade oreokakor och godismaskar
Det här en är dessert som passar perfekt som avslut på nyårsmiddagen. Den är fin att titta på, sen är det en bra blandning av både sött och syrligt efter en trerätters middag
Värm mjölken fingervarm, 37°C. Smula ner jästen i en degbunke som rymmer ca 3 liter. Häll över lite av den ljumna degvätskan och rör tills jästen löst sig helt
Snart är första semesterveckan över och det har varit helt underbart väder. Idag ska det bli riktigt varmt och de kommande dagarna ser också riktigt bra ut
Häromdagen hade vi lite extra folk hemma och jag blev sugen på att baka något. Men eftersom jag vet vilka gottegrisar alla i min familj är och hur mycket de äter när det väl finns sötsaker hemma, så behövde jag något extra stort så att det skulle räcka till alla
HERREGUD vilken helg vi haft på summerburst. Fredagen kanske inte gick som planerat (läs. käpprätt åt helvete) för min del, men det fick man revansch för igår
INGREDIENSER4 Ägg1 1/2 dl strösockerskal från en citron200g Philadelphia ost4 dl vispgrädde1/2 tsk vaniljsocker350g digestive kexvalfria bär för garnering