Det är sällan jag bakar nu för tiden. Med tanke på att vissa i familjen inte gillar att äta fika för ofta får jag hejda mitt bakande och när vi väl fikar tillsammans blir det istället att vi köper något gott
Jag bakar det även i en rätt stor brödform, det kommer inte resa sig så mycket utan skärs i bitar som sen delas på mitten likt t ex en köpt "frökus" från affären
5 tsk kakao1 msk kaffe(om man vill)Kokosflingor eller strössel för dekoreringBaka mitt i ugnen 185 grader i ca 35 minuter. 5 tsk kakao1 msk kaffe(om man vill)Kokosflingor eller strössel för dekoreringBaka mitt i ugnen 185 grader i ca 35 minuter
De naturligt glutenfria frallorna har alla härliga bra egenskaper man vill ha i ett fullkornsbröd som man äter till vardags – högt näringsinnehåll, fiberrikt, lätt att baka, segt och saftigt och fullt av smak
5 tsp baking powder. Bake at 175 C degrees for about 25 minutes. 1,5 tsk bakpulver. Häll smeten i en rund form, 16 cm, klädd med bakplåtspapper. 5 tsp baking powder. 1,5 tsk bakpulver
1 tsp baking powder. Pour the batter into a 20 cm baking tin lined with parchment paper. Bake at 160 C for 30-40 minutes. 1 tsk bakpulver. Häll smeten i en 20 cm bakform klädd med bakplåtspapper. 1 tsp baking powder. 1 tsk bakpulver
Jag blev så sugen på att baka ett rustikt, höstfikabröd att ha till kvällsteet. Havremuffins med torkade blåbär3 dl havregryn3 dl vetemjöl2 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker½ tsk salt1 påse (70 g) torkade blåbär3 ägg1 ½ dl socker100 g smält smör2 dl yoghurtBlanda havrgegryn, mjöl, bakpulver, vaniljsocker och torkade blåbär i en skål. 2 tsk bakpulver