Här kommer då sista rätten i farsdagsmenyn, en otroligt god marängtårta. Denna måste ni bara prova. Superenkel att göra och fullkomligt smälter i munnen
Perfekt som lunchrätt eller som en förrätt. Denna rätten är några år sedan jag gjorde, glömt bort den, men hittade den i min receptmapp och blev genast sugen på att göra denna till en lunch för mig
Här kommer beskrivningen på mina suveräna tomatbrushetta som jag bjöd på som apetizers. Lördagsmiddagen bjöd på grillning med chicken souvlaki (kycklingspett med grönsaker), mangosalsa, potatisklyftor och Café de Paris
Linda in laxen i foliepaket och koka i vatten i ca 10 minuter. Hacka morötter i små tärningar och fräs dem mjuka i smöret, ca 5 minuter i stekpanna (medelvärme)
Jag tycker själv att detta ser rätt gott ut. men det var faktiskt ingen höjdare. Har läst flera tips om att man ska täcka laxen med majonnäs eller crème fraiche för att den ska bli extra saftig
Förra helgen provade vi att grilla en hel laxsida för första gången. Kryddade med tradionella svenska smaker och serverade laxen tillsammans med färskpotatispaj och romsås
Jag är verkligen inte gjord eller rättare sagt mina fötter gillar inte va ute och springa, känner mig klumpig, rumpan och brösten dallrar plus alla dessa sneda trottoarer med gropar överallt gör så jag bara får ont i knäna och fötterna
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Tillagning kokt torsk. Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet. Om man använder torskfiléer lägger man i dem hela i kastrullen, använder man djupfryst torsk kan man dela "fiskblocket" i fyra delar innan man lägger ned fisken i kastrullen