Jag älskar rabarberpaj men ibland känns det lite tråkigt att göra samma, så när jag såg detta recept på kladdkaka med rabarber ville jag testa så fort som möjligt
Vaknar upp till snö. Igen. Seriöst. Är det 10. e maj eller 10. e april. Jag måste nog kolla kalendern igen. Här kommer receptet på en hårligt god och söt rabarberkaka som är enkel att göra
Dessa kakor är farligt goda, när man väl har smakat är det svårt att sluta äta. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Så här gör du. 25 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i det kalla vattnet och till sist mjölet ihoprört med bakpulvret
Idag har jag haft några av mina kollegor här på lunchbesök. Och eftersom det inte händer varje dag så lyxade jag till det med efterrätt, mitt på en tisdag
Då var det återigen min tur att bjuda på fredagsfika på jobb. Eftersom mina kollegor vet att jag gillar att baka och även att jag bakar en hel del så förväntades det något hembakat och gott även denna gången