1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt. 2. Blanda första delen av strösocker, med de rivna hasselnötterna och majsstärkelsen i en bunke
1. Smält smöret, låt svalna. 2. Blanda samtliga torra ingredienser i en bunke. 3. Vispa upp ägg och mjölk. Vispa ner de torra ingredienserna, sikta gärna ner dem
1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Kavla ut smördegen något, använd lite mjöl om den vill fastna. 3. Lägg på mandelmassa och strö på kardemumma, spara en kant runt om
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skär smördegen i remsor på kortsidan, 3-4 cm breda. Bred lite nötkräm längst nedre kanten på degremsan, skiva äpple i halvmånar, lägg dem på krämen med raka snittytan mot mitten, så att skalsidan ligger något utanför degkanten
1. Botten. Smula sönder digestivekexen. Knåda ihop det mjuka smöret med smulorna och kanelen. 2. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en rund form med löstagbar kant, 20–23cm i diameter
1. Mördeg. Blanda alla torra ingredienser i matberedare eller i en skål. Finfördela smöret i blandningen. Blanda ner ägget och arbeta hastigt ihop till en deg