sara 1

sara 1

  • 1 Recept
Mandel- och valnötsbröd med frön (LCHF)

Mandel- och valnötsbröd med frön (LCHF)

MANDEL- OCH VALNÖTSBRÖD MED FRÖN1bröd100 g mandel50 g valnötter50 g sesamfrön2 msk fiberhusk1,5 tsk salt2 tsk bakpulver1 msk brödkryddor150 g valfria frön (ex. 50 g solroskärnor, 50 g pumpakärnor, 25 g sesamfrön, 25 g hela linfrön)250 g kesella 10% (eller turkisk yoghurt eller creme fraiche)6 äggGör så här. Blanda allt och låt smeten stå och svälla i ca 10 minuter. Häll upp i en 1,5-litersform och grädda i 80 minuter i 175 grader i nedre delen av ugnen. Tillägg 2012-02-18. 1 bröd. 100 g mandel