Stek kycklingen och krydda med svartpeppar, salt och paprikapulver. En färgstark spansk paellaIngredienser1 dl ärtor1 dl haricots vert1 kycklingfilé1/2 gram saffran1 liten gul lök1 vitlöksklyfta3 msk kycklingfond2 1/2 dl långkornigt ris5 dl vatten1 tsk limesaft500 gram räkor1 krm sambal olek1/2 paprika5 st körsbärstomaterPaprikapulverSvartpepparSaltInstruktionerBörja med att skala och hacka löken och vitlöken och fräs det sedan i smör i en stor gryta. Häll sedan på vatten och kycklingfonden och låt koka i 15-20 minuter. 4Dela receptet med dina vänner Tweet Pin It Receptet postades i Fisk & skaldjur, Grönsaker, Huvudrätter, Kyckling, Recept, Ris och Paprika. 1 kycklingfilé. 3 msk kycklingfond
Torka av kycklingfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Bred paprikasåsen över kycklingen och gratinera mitt i ugnen i ca 25 minuter. 4 st kycklingfiléer