Fisk

Fisk

  • 2 Recept
Kokt torsk med ägg- och dillsås

Kokt torsk med ägg- och dillsås

4 600 g torsk 900 g fast potatis 2 ägg 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning 1/2 kruka dill salt och vitpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Krämig fiskgryta

Krämig fiskgryta

4 900 g fast potatis 2 morötter 1/2 purjolök 1 msk olja 1 msk majsstärkelse 1 1/2 dl vispgrädde 3 dl vatten 1 fiskbuljongtärning 1 dl mjölk 1 röd paprika 4 portionsbitar lax (à 125 g) salt cayennepeppar 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan