Ni kan nog läsa er i bloggen att de finns en och annan pizzadeg med olika recept. Jag gillar när man gör med bakpulver istället för jäst, då det alltid finns hemma
Hoho, här ekar det på bloggen, det blir tyvärr dåligt med inlägg nuförtiden. och kära bloggvänner därute, jag läser era bloggar men har inte alltid tid att kommentera
Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
Receptet kommer från Viktväktarna, alltså ett hyffsat nyttigt recept. När jag ser ett spännande recept i en tidning, på Instagram, i en kokbok eller som det här, på Facebook, då fotar jag alltid receptet för att inte glömma bort att testa det
10 propoints/portion vid val av Viktväktarnas chorizokorv + pastaportion 80 gram. Print Friendly 10 propoints/portion vid val av Viktväktarnas chorizokorv + pastaportion
Idag var det dax för korv, ville egentligen göra en Stroganof men det har ju blivit lite dåligt med nya recept nu när jag varit sjuk så jag kände mig manad att hitta på nått nytt
2 portioner5 ProPoints/port300 g potatis1½ dl mat extra,4%1 vitlöksklyfta½ liten gul lök eller en bit purjolök½ dl riven ost, max 12%pepparsaltSkala och skiva potatisen tunt
Det nya året är här och så även många nyårslöften. Jag har en del "Viktvänliga" recept här på bloggen, och precis som med nyårsinspiration tänkte jag göra en tillfällig sida med "Viktvänliga" recept
Avslutar favoritveckan med potatisgratäng, goa grejer. ). Nästa vecka kör vi lite sallads vecka, behöver göra plats för alla hjärtans dags middag på restaurang på fredag
Viktväktarna 4,5 points/portion om man delar den på 6. Hej. Gud så länge sen det var nu. men det är så roligt att vara tillbaka och se att ni fortsätter att kika in, lämnar kommentarer och dessutom blir fler och fler som hittar hit
Idag lagade Fredrik maten. Kul när man får ett sms att han är i affären, kaoshandlar som han sa. Det innebär tydligen att man inte har den blekaste om vad man ska laga och bara plockar åt sig lite på känsla