Dillkött à la Per Morberg. 4 port. 500 g kalvbog/nötgrytbitar1 gul lök1 purjolök (det vita)1 morot2 st lagerblad10 st vitpepparkorn1 kvist timjan3 tsk salt2 dl gräddedillreduktionidealmjöl1 dl grovt hackad dill till såsenDillreduktion
Jag älskar långkok, det är både gott och nyttigt och bra för matsmältningen. Dillkött tillhör helt klart en av mina favoriter och jag älskade när mamma gjorde det som liten
Hallå vänner,. Ett råd som jag ständigt återkommer till är att fylla frysen med matlådor. Igår när jag inte visste vad jag skulle hitta på till middag, och hade noll inspiration så hittade jag denna lilla pärla, en kycklinggryta
Här kommer ett gammalt recept i repris och nu är den även Smartpointsberäknad åt oss Viktväktare. Köttgryta tar lite tid att göra då köttet behöver kokas lite längre, för att den ska bli mör och fin