2016. 21. Vi har ätit glutenfritt här hemma i snart 20 år, pga celiaki, eller glutenintolerans som fler känner igen. 2 kycklingbuljongtärningar. 1/2 liter vatten. 2 msk grön pesto. 2 kycklingbuljongtärningar. 1 broccolistånd 1/2 liter vatten. 2 msk grön pesto
20 st. 200 gram smör. 1 1/2 tsk salt. 14 1/2 dl vetemjöl special ( 1 1/2 dl till utbakning ). 1/2 finhackad gullök. Ställ ugnen på 225 grader. Sen delade jag degen i 20 st bollar. Ställ sedan in i mitten av ugnen och grädda i cirka 10-12 minuter tills de är gyllene. Tips värm dom då i ugn på 100 grAdele 20 st 50 gram jäst. 200 gram smör. 1 1/2 tsk salt. 14 1/2 dl vetemjöl special ( 1 1/2 dl till utbakning ). 1/2 finhackad gullök
125 g smör eller margarin. 2-3 msk kallt vatten. Fyllning 2. 2 ägg. 2 dl grädde. 2 dl riven ost. Kavla eller tryck ut degen i en pajform ca 24 cm i diameter. Nagga botten och förgrädda pajskalet i 200 grader i 10 minuter. 2. Rör ihop alla ingridienser i fyllning nr 2. Grädda i 200 grader ca 30-35 minuter. 125 g smör eller margarin. 2-3 msk kallt vatten. 2 ägg. 2 dl grädde. 2 dl riven ost. 200 grader ca
Skrivet 2016-03-02 Klockan 18. 42. 29. 2 msk smör. 2-3 msk grädde. Sätt ugnen på 200°C. Koka i lättsaltat vatten ca 15-20 minuter. 2. 2 msk smör. 2-3 msk grädde
2 st schalottenlök eller 1 vanlig lök. 2 st vitlöksklyftor. 2 dl grädde eller mjölk. 2 st schalottenlök eller. 2 st vitlöksklyftor. 2 dl grädde eller mjölk
Tryck ut pajdegen i en pajform ca 23 cm i diameter. Förgrädda i ca 10 minuter 200 grader. Grädda i 200 grader i 20 min. 2-3 msk vatten. 2 röda paprikor. 2 msk smör eller margarin. 2 msk vetemjöl. 2 ½ dl matlagningsgrädde+svamspad