Efter lite drinkar och prat här hemma åkte vi taxi ner till Hammars för GOD MIDDAG, jag tog oxfilépasta och den var hur god som helst, och sen gick vi vidare till Bishops och Victusella
Om solen lyser med sin frånvaro får vi se till att ha solsken i glaset istället. Fläder, jordgubbar och mynta är väl något av en klassisk kombination (se fler här)
Har ni varit så duktiga att ni varit och plockat jordgubbar, så är det här receptet perfekt för er. Har ni inte hunnit med det eller bara inte orkat, så är det här ett recept för er också
Den här har jag bloggat om för länge sedan men är väl värd att upprepas. 1 citron1/2 liter jordgubbar1 ask physalis1 dl konc flädersaft1 liter äppelciderismynta och citronmelissLägg frukt och bär i skivor i tillbringaren
På våran Road trip to Italy, så redan vid första stoppet i Tyskland i byn Goslar såg vi att alla drack denna drink på uteserveringarna och förstås var jag bara tvungen att beställa och smaka vad det var alla drack