Midsommarhelgen är över och semestern är här på riktigt. Vädret är ganska kasst, men vad gör väl det. Skönt att försöka bringa ordning i hemmets oreda innan vi far iväg
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Blanda samman kryddmix och vatten i en bunke. Låt det svälla ett par minuter. Blanda i köttfärsen och arbeta den smidig tillsammans med kryddblandningen
Hej på er,. Nu har det varit asieninspirerad matlagning här hemma igen. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
I lördags testade vi att göra fisktacos och det blev definitivt en ny favorit för mig. Denna gången serverades fisktacosen med grönsallad, diverse grönsaker, silverlökshack med koriander, guacamole samt lime
Yakiniku är ett japanskt sätt att tillaga kött och grönsaker. Det här är en förenklad variant som består av tunnt skivat kött som får gotta till sig i en japansk marinad och sedan stekas hastigt i olja några minuter i en stekpanna eller wok
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Snabbt, enkelt, krämig och väldigt god falukorvsgratäng med en sweet chilisås blev det idag. Cup med sonen så då fick det bli en rätt som gick fort att slänga ihop
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas