Krämig pasta i tomatsås- middag på 30 min En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket Zeinas Kitchen
Ostfylld baconlindad fläskfilé med grönpepparsås Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan Lätta och Goda recept
Marinerad kycklingfilé i ugn med god sås Fredag och heeelg. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag Gott Och Blandat
Honungsmarinerad kyckling & krämig pastasallad Honungsmarinerad kyckling. 5-6 kycklingfiléer. 1 dl rapsolja. 1 dl honung. 2 msk soja. 4 vitlöksklyftor. 2 droppar citronsaft Therése mat & bak
Kyckling med schwarzwaldskinka, fetaost och tomatsalsa En kycklingrätt man kan förbereda i god tid. Passar bra med tomatsalsa till. 6 pers. 6 st kycklingfileér. 200 gr schwarzwaldskinka Lolos Matblogg
Kyckling med paprika och lök Pasta och kyckling är 2 säkra kort hemma hos oss. Jag lagade en kycklinggryta med paprika och lök. Lite sting i grytan blev det av sambal oeleken Lindas Goda
Krämig pasta med oxfilé Jag köpte hem en hel oxfilé till nyårsafton och skar bort kantbitarna som jag lagade en krämig pasta med oxfilé av Lindas Goda
Pasta med fläskfilé med svamp och grädde Sätt på vatten till pastan och koka den enligt anvisningen på förpackningen. Skär under tiden filén i strimlor Matklubben.nu
Pastasallad med kassler Krämig och god pasta sallad. Passar utmärkt att ha med på stranden och även som bjud mat. Enkel att göra och tar absolut inte tid silvias mat & bak sida
Kesoplättar Jag har läst på många ställen om kesoplättar. Jag vet, det är inte något nytt men jag hade aldrig testat dem Coyntha
Naanbröd Naanbröd. 29 januari 2017 @ 19. 10. Dessa Naanbröd gjorde jag för ett tag sedan, så gott till Chicken Tikka Masala eller soppor Mary Dane -
Himmelsk gryta med fläskfilé Lyxigt gott blev det idag fläskfilé. Snabbt och gott. Passar perfekt som bjudmat. Jag lovar er att ni kommer att göra denna rätt fler ggr silvias mat & bak sida