Tacopaj Denna tacopaj gjorde jag väldigt ofta när jag var yngre och det slog mig nyligen att jag inte ätit tacopaj på säkert 10-15 år Cake By Mary
Lammfärsbiffar med myntatzatziki 500 g lammfärs . 11 schalottenlök . 12 msk färsk, hackad timjan mittkok.expressen.se
Fetaostfyllda färsbiffar med rosmarinsticks, rostad paprikayoghurt och gurksallad Denna vecka har jag haft Linas inspirationskasse. Tycker om att få lite tips och inspiration i veckorna Mat, bak och allt som hör till kök
Filégratäng Putsa köttet och skär det i centimetertjocka skivor. Salta och peppra och bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör Hemmets Journal
Pepparkaksmuffins Sätt ugnen på 200 grader. Enklast är att blanda alla ingredienser i matberedaren med kniven monterad. Börja med yoghurten och tag i resten efter hand tills allt är väl blandat Matklubben.nu