Choklad, cheesecake och brownies är nog det bästa jag vet och i dessa godbitar kombineras alla tre. Brownien är chokladig, saftig och mjuk och på den kommer ett lager med både vanlig cheesecakesmet och chokladcheesecakesmet
En god brownie sitter alltid på sin plats och den här är riktigt jäkla god och kladdig. Bäst är att göra den dagen innan servering och sen låta den vila i kylen över natten så att den hinner sätta sig
Idag har jag varit ledig och då passar det bra att provbaka lite LCHF-sötsaker tycker jag. Det är så sällan jag har tid för detta så det gäller att passa på
Åhh detta var välbehövligt. Det var länge sen jag åt en sån här chokladig efterrätt. Lagom kladdigt seg brownie med vita chokladbitar i, över detta en varm chokladsås
Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål