Då har man julpyntat och gjort det fint och mysigt till förste advent. Det är fortfarande ingen snö, det regnar och stormen Berit är på ingående sägs det, den ska väl nå sin kulmen i morgon
Det finns ett gäng bättre desserter som är hälsosammare än andra. Den här varianten av Gino är ett exempel på en relativt nyttig dessert och får bli veckans fredagstips
Igår blev det av. Ett recept jag velat testa ett tag men kräver lite planering eller snarare tid. Fastnade för en bild speciellt, av Meg Thompsons i övrigt alltid lika inspirerande och vackra bilder av hälsosam och naturlig mat
En kladdig superläcker browniebotten med en galet god mjölkchokladkolakräm på toppen. Om man vill ha bottnen mindre kladdig kan man grädda den i ca 35 minuter i stället för 26–30 minuter som det står i receptet
1. Blanda de torra ingredienserna (havregryn, kakao, vaniljpulver, salt) och kör dom i en mixer/blender/med stavmixer tills de är i pulverform och häll över i en skål
Jag gjorde mitt första (och säkert enda) julgodis igår. Det blev en nyttigare variant av Bounty eftersom jag inte kunde gå loss på grädde och mjölkchoklad hoppade jag även vitt socker