Moussaka II Lägg cirka hälften av köttfärssåsen över och 1/3 av ostsåsen. Lägg på ett nytt lager auberginskivor, sedan resten av köttfärssåsen och 1/3 av ostsåsen. 400 g köttfärsHemmets Journal
Örtgriljering till påskskinka Bred ut griljeringen på köttet och strö över ströbrödet. Blanda eller mixa samman örter, senap, äggula och honung Arla
Ugnsstekta marinerade grönsaker och stekfläsk :) Gott, enkelt och mättande. Marinerade grönsaker stekta i ugnen och knaprig stekfläsk som också stekts i ugnen Ryskadockor
PERFEKT MAT FÖR STUDENT OCH EXAMEN - KALL FLÄSKFILÉ MED FRANSK SENAP OCH PEPPARROT Salta och krydda köttet och bryn i smör. Några timmar före servering skärs köttet upp i skivor och lägges upp på fat Malin's Diner
Lövbiffsgryta med svamp och pepparrot Strimla lövbiffen och bryn i matfett tillsammans med champinjoner och purjolök. Salta och peppra. Tillsätt mjukost och mjölk och sjud grytan krämig Hemmets Journal
Rullader – en favoriträtt Jag gillar det eftersom jag låter rulladerna sjuda på spisen en bra stund för att köttet skall bli riktigt mört Stockholm Tea House
Mumsiga Lövbiffar på spett Det är ingen höjdare att sitta på ett kalas med ett segt köttspett och bara tugga och tugga och tugga Matnyttigt
Fylld lövbiff med paprika och pepparrot Torka av, salta och peppra köttet. Fördela fyllningen med en sked på ena sidan av köttskivorna och vik ihop Hemmets Journal
Lövbiff med dijonsenapssås Rumstemperera köttet. Torka av köttet och skär det i tunna strimlor. Salta och peppra köttet och lägg över på fat Hemmets Journal
Dijonfylld lövbiff med parmesan- och örtpommes, tomatsallad och dragonsmör 2 portioner. 500 gr potatis. Olivolja. Salt. Svartpeppar. 25 gr riven parmesan. ½ schalottenlök. 25 gr smör, rumstempererat Beatrice mat med mera