Vridna bröd med rostad havre Rosta havregrynen i torr stekpanna, eller i långpanna i ugnen tills de är gyllenbruna. 1. 2. Blanda vatten och jäst i en bunke eller i en degblandare MatHem
Saftigt bröd med rågmjöl och linfrön Ska den bakas i långpanna behåller du den som den är. Långpanna– klä långpannan med ett bakpapper, tryck ut degen jämnt över hela formen Zeinas Kitchen
Bröd med kross och frön Blanda rågmjöl, rågkross, linfrön, sesamfrön och salt i en skål. Häll på kokande vatten och täck med plastfolie Ica kuriren
Fylligt goda havrekakor Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till fingervärme, 37 grader. Rör ut jästen i vattnet. Tillsätt havregryn, linfrö, ägg, olja, honung, salt och mjöl Hemmets Journal
Långpannerutor Stjälp upp degen i en långpanna med bakplåtspapper i botten. Platta ut degen, med mjölad hand, så den täcker hela långpannanHemmets Journal
Frukostrutor Platta ut degen i långpanna med bakplåtspapper i botten. Smula ner jästen i en skål. Smält smöret. Tillsätt mjölken och värm till 37° Hemmets Journal