Citronstekt brysselkål Recept från Allt om mat. Ingredienser (8 personer ). 2 tsk salt. 50 gram smör. 1 dl strösocker, eller matsked Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Persisk lax med örtquinoa Salta och peppra fisken på båda sidor. Blanda i saffranet i vattnet och låt det dra en stund. Vispa äggen och ha i saffransvattnet MatHem
Stekt lax med avokadodipp och haricots verts 1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Lax. Salta och peppra varje laxfilé efter smak. Skölj limen och riv skalet över filéerna Tasteline
Chicken tikka masala Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdiga cooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade nybergsmat
Naanbröd Detta är ett måste på det indiska middagsbordet och väldigt gott till all kryddad mat, speciellt till dhal en indiskt kryddig linsgryta Sandbergs receptblogg