Om du inte har en lergryta så skaffa en. Smidigare sätt att laga mat finns inte. och gott blir det. Börja med att lägga lergrytan i kallt vatten minst 20 minuter
Bryn grytbitarna så de får färg och gör detsamma med löken, häll över i lergrytan (som legat i vatten i 30 min) och blanda ner kryddorna och den finhackade vitlöken och blanda väl
1* Lägg grytan i vatten 10-15 minuter. 2* Skala lök potatis skär i klyftor. 3*Lägg potatisen i botten sen lök häll över tomatkrossen smula buljongtärningen över
I helgen har hela familjen varit samlad så mysigt. Vi började fredagen med att hämta Julia i Örebro på stationen och åt på favoriten Tanh Tai i Kristinehamn
När jag var liten brukade min mamma brässera kycklingen i en gjutjärnsgryta. Jag använder ofta en lergryta som jag ställer in i ugnen, det får samma effekt
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
P. o. r. t. e. s. k. i. l. g. y. a. ♥. 0. S. v. 1. 2. F. b. u. -. 5. ,. 7. R. c. p. V. d. I. n. h. ö. m. f. ½. j. å. /. G. ä. B. 3. 4. T. K. 6. L. H. 8. (. ). 9. z. N. E. U. D. k P. k g. d l
Porterstek är min absoluta favorit bland grytstekar så därför bjuder jag på det igen. Genom åren har jag modifierat och kommit fram till ett recept på porterstek som för mig nu är fulländat i min smak