Kassler Bombay är helt enkelt en krämig kasslergratäng med mustiga smaker av curry och chilisås. Skiva och strimla kasslern tunnt, strimla purjo och paprika
Pastagratäng och kampen med Viktväktarna. Hur jag än försöker komma ifrån viktväktarna och klara mig på egen hand med alla verktyg man skaffat sig under åren
Tärna kasslern och klyfta körsbärstomaterna. Häll i kassler och tomater och rör om alltihop. 500 gram kassler. Pasta (typ penne) till 4-5 personer 500 gram kassler
Skär kassler och paprika i stora tärningar. Bryn kasslern i het gryta, tillsätt paprika, schalottenlök och purjo och låt det steka med ca 5 minuter utan att ta färg. 600-700 g kassler
Trots allt vill man ju dock ha lättsam mat i värmen, och kassler är ju lättsamt. Tillsammans med lite ananas, champinjoner och en förträffligt god och enkel sås så har ni den perfekta sommarkasslern
fantasin tryter och då är det skönt att ta till nåt enkelt, och vad är enklare en kassler. Fast jag är ingen fantast av kassler så nästa gång gör jag likadant med en fläskfilé istället
Stek kasslern lätt i smör med stekpanna och lägg omlott i en ugnssäker form smord i smör. Smeta ut röran över kasslern och toppa med den frästa löken och purjon